2014. július 29., kedd

Eredményhirdetés

Kedves versenyzők és olvasók!

Nos, mint a címben is láthatjátok, meghoztam az eredményeket, a versennyel kapcsolatban. Nagyon jó munkák születtek, a lányokkal alig tudtunk dönteni, főleg a fejlécekkel voltak problémák, mert eltérőek voltak a véleményeink. Azonban végül dűlőre jutottunk, összeraktuk, és végelegesen döntöttünk. 
Szeretnék itt gratulálni mindenkinek, aki elküldte a munkáját, érdekes, egyedi novellák voltak, és kidolgozott, szép fejlécek. Aki nem nyert, ne keseredjen el, mert a munkája elkészítésével már gyakorolt, hisz egy kategóriának megfelelő fejlécet, avagy novellát elkészíteni nehéz meló. De nektek sikerült, és ez már teljesítmény!
És köszönetet szeretnék mondani Anne Hudsonnak, Dórinak, és Looney Germannak, akik segítettek a zsűrizésben! Hálás vagyok nektek, sokat segítettetek!
És lássuk is az eredményeket!

A FEJLÉC VERSENY NYERTESEI:





A NOVELLA VERSENY NYERTESEI:




Gratulálunk minden nyertesnek, különleges munkát végeztek, és sokat dolgoztak, hogy a munkájuk kiemelkedjen a többi közül. Virtuális tapsot nekik! ;)
Szeretnék is megkérni minden nyertest, hogy jelezzék, ha eljutott hozzájuk a hír, és írjanak egy e-mailt a személyes címemre! (samross.sisi@gmai.com) Még egyszer gratulálok, ügyesek voltatok! :)

Akik pedig részt vettek, ne keseredjenek el, rendezek még versenyeket, ahol kipróbálhatjátok magatokat, és ügyes munkát végeztetek! :) Akik részt vettek:













Köszönöm még egyszer a részvételt, a munkákat, és a vendégzsűrijeim segítségét! Várom az e-maileket, és a továbbiakban is sok sikert kívánok mindenkinek! :)

Ölel mindenkit, Sam. :)

6 megjegyzés:

  1. Drága Sam!

    Ahogy már azt az emailben is kifejtettem - ami remélem, megérkezett -, nem tudom elégszer megköszönni, hogy a novellám ilyen előkelő helyen végzett, végtelen hálás vagyok érte! :) Ezzel most sikerült alaposan feldobnod a napomat! Még egyszer köszönöm és gratulálok a többieknek is! :)

    Ölel,
    Riri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Riri!

      Teljes mértékben megérdemelted az első helyet, a novellád nagyon ötleted, és eredeti volt! Élmény volt olvasni! :)
      Lassan érkeznek a nyeremények! :)

      Ölel, Sam. :)

      Törlés
  2. Szia :)
    Hűha, wow, el sem hiszem, hogy második lettem!! :o Nagyon szépen köszönöm! Igazából biztosan írnék még valamit, csak még a sokk hatása alatt állok... Köszönöm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gratulálok, megérdemelted, a fejléced igényes, letisztult volt, és látszott, hogy sokat dolgoztál vele! :)

      Törlés
  3. Szia!
    Nagyon köszi a lehetőséget, hogy indulhattam! Bár nem nyertem semmit akkor is megvagyok elégedve, mivel más versenynél nem kapunk külön "részvételi" oklevelet. Dolgozok még a szerkesztésen, és még egyszer köszi, hogy részt vehettem!
    További sok sikert a bloghoz!
    Leaa L.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök, hogy ilyen jól fogadtad, és mindenképp sok sikert kívánok a szerkesztéshez! Biztos vagyok benne, hogy eredményes lesz! :)
      Köszönöm!
      Ölel, Sam. :)

      Törlés