2014. július 1., kedd

Sam jelentkezik

Sziasztok olvasók!
Nos, mint látjátok ez nem rész, de megnyugtatok mindenkit, nem is szünetet, avagy hasonlót akarok bejelenteni. A rész készülőben van, igaz, hogy most megakadtam egy kicsit, de minden erőmmel rajta vagyok, hogy ötletet szerezzek, és hozzam nektek, a hétvégére. Szurkoljatok!

Azonban, most nem ez a lényeg. Az elmúlt napokban elgondolkodtam. Sok olyan téma, és kérdés vetült fel bennem, amit ahelyett, hogy magamban tartanék, talán le kéne írnom. A hosszú monológok amúgy is általában az erősségeim, bár ezeket gyakran próbálom visszaszorítani, mert a rizsának semmi értelme a történetemben. Így azon gondolkodtam, nyitok egy új blogot. Nem lenne konkrét témája, azt írnék, ami épp eszembe jut. Novellákat, különböző cikkeket zenéről, emberekről, vagy ami éppen mély nyomot hagyott bennem. Illetve dolgoznék egy projekten, ahol szerintem kiváló bloggerek munkáit mutatnám be, hogy megkapják a megérdemelt rivaldafényt. Segítenék mindenben, amiben tudok, legyen az történet írás, design szerkesztés, vagy csak egy téma, amit szeretnétek boncolgatni. Nem írnék kritikákat, ezt most leszögezem, hisz a DBLBC-n pont ezzel foglalkozom, ha valaki kritikát akart tőlem, ott nyugodtan kérhet.

Lehet, hogy nagyon sok ilyen blog van, és az enyém is csak egy lenne a sok közül. De régóta gondolkodom már ezen, és mivel a Behind the Camerát teljesen Maya és James világának szánom, nem akarok valami mást faragni belőle. Így indítok egy szavazást az oldalsávban, kérlek szavazzatok, nem sokból tart, de számomra fontos lenne. Érdekelne, hogy hányan olvasgatnátok ezt a blogot, hogy kinek lenne kérdése, és vajon találnátok-e olyan cikket, ami passzol a ti véleményetekhez, érzéseitekhez. Mert mélyebb témákba is belevetném magam, de nyugodjatok meg, nem közhelyes szerelemi témákról van szó.

Szóval szavazzatok, vagy írjátok le véleményeteket kommentbe, vagy chat-be, nekem megfelel, csak mondjátok el mit gondoltok erről. Ha szerintetek felesleges, mert nem sokan olvasnák, azt is írjátok le, az őszinte véleményeket akarom hallani! Azonban, ha kíváncsiak vagytok, miket tudok megosztani, és miben tudok a segítségetekre lenni, arra is szívesen várom a visszajelzéseket! :) Jelezzetek!
Ölel, Sam. :)

4 megjegyzés:

  1. Drága Sam,

    Mint tudod, én is vezetek egy ehhez hasonló blogot, éppen ezért támogatlak abba, hogy Te magad is létesíts egy ilyet. Igazán jó móka, hiszen kevésbé kötöttebb, mint történetet írni, egy egészen más világ, mely engem nagyon is beszippantott.
    Bármit szívesen olvasok tőled, hiszen lenyűgöz a stílusod, szóval én mindenképp igennek szavazok, biztosan rendszeres feliratkozója lennék az oldalnak.
    Nem kell azon aggódnod, hogy nem lesz egyedi a blogod, hiszen annak ellenére, hogy sokak foglalkoznak ilyennek, szerintem mind egyedi, azon egyszerű okból, hogy nem vagyunk egyformák. Nincs még egy Sam Row vagy Bia Joy, így hát a gondolataink is különlegesek lesznek. :)
    Őszintén remélem, hogy belevágsz!

    Millió puszi,
    Bia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bia,

      Köszönöm, hogy számíthattam a véleményedre, reméltem is, hogy leírod nekem! :)
      Őszinte leszek, részben a te blogod adta az ötleted, és amúgy is már nagyon régóta szeretnél valami kevésbé kötöttebb bloggal foglalkozni, ahogy írtad. Remélem, hogy nem te leszel az egyetlen, aki olvasgatná, de ezt majd meglátjuk, ha megnyitom. :)
      Én is remélem, hogy sikerül belevágni, és nem lesz értelmetlen. Köszönöm, a támogatást!

      Ölel, Sam. :)

      Törlés
  2. Drága Sam!
    Én teljes mértékben támogatlak, viszont mivel jelenleg nem igazán tudok gép elé ülni, én itt szavaznék, ha nem gond.
    Szívesen olvasnám ezt a blogodat, remélem belevágsz. :) xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ali Boo!
      Köszönöm, a támogatást, nagyon jól esik, és köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Tökéletes a szavazás itt is, persze, és nagyon örülök, hogy szántál rám időt, úgy is, hogy nem a gép előtt ültél.
      Ölel, Sam. :)

      Törlés