2014. május 21., szerda

Sam jelentkezik!

Hello, Sam hívja az olvasókat! :)

Mielőtt mindenbe belekezdenék, szeretném megköszönni a kommenteket, és pipákat amik a 32. részhez jöttek. Reméltem, hogy tetszeni fog mindenkinek! Válaszolni is fogok a kommentekre nem sokára, csak jussak el oda is! De tényleg hálás vagyok értük!

Sokan mondtátok, a kommentben is, hogy kíváncsiak vagytok hogyan fogom folytatni most, hogy egy szakasza lezárult a történetnek. Hát tudjátok, ez egy nagyon jó kérdés! Mert én magam sem tudom konkrétan megválaszolni. Vannak ötleteim, és alig várom, hogy legyen időm tervekké formálni őket. Volt egy idő, mikor azon gondolkodtam, hogy ez után a rész után egyszerűen befejezem a blogot, mert nem tudok mit írni. De miután ennyire gyűltek az olvasók, és az egyik kedvenc bloggerem is olvasni kezdte a történetem, úgy döntöttem, hogy nem hagyhatom, hogy újra kifogjon rajtam egy blog. Szóval végig írom, és igenis tisztességes véget adok neki. Nem tudom mennyi rész van még hátra. A felén már túl vagyunk, ez biztos. Viszont most, hogy alig van pár hét a suliból, és minden dolgozatot erre az időszakra tesznek, gondolkodni se nagyon van energiám. Szóval úgy döntöttem, hogy tartok egy kis szünetet a blogon. Megvárom, míg vége az iskolának, és újult erővel és ihlettel írom tovább a nyáron.

Sajnálom, ha ez elszomorítja azokat, akik tényleg rendszeresen követik a blogot, de végig kell gondolnom a dolgokat, ahhoz hogy ne valami összecsapott, ingatag lábakon álló féloldalas mininovellát adjak nektek. Szóval kérlek értsétek ezt meg! A design blogon történő rendeléseket továbbra is folytatom, de mielőtt bárki megszólna, hogy akkor erre is lehetne időm, akkor elmondom, hogy nem, mert egy designon nem kell annyit gondolkodni. Megjelenik a szemem előtt, elkészítem, és lehet az is tart néhány óráig, de inkább kikapcsolódás, mint agytorna.

Szóval ez a helyzet most. Június 13-án van vége a giminek nálunk, szóval az után várhatjátok a következő részt. Hogy utána mikor, azt nem tudom pontosan megmondani, de minél előbb. :)

DE! Hogy addig se unatkozzatok, és amúgy is van kedvem hozzá, nem sokára újra jelentkezek, méghozzá egy versennyel! :) Túl léptük az 50 (!!!!) rendszeres olvasót, és - kapaszkodjatok! - több, mint 23.800-szor nyitottátok már meg a blogom. Most is alig tudom ezt elhinni, de igaz! :D És szerintem épp itt az ideje, hogy megünnepeljük! Szóval az elkövetkezendő napokban jelentkezni fogok a verseny részleteivel, amiben lesz szerkesztés - ha már én magam is jártas vagyok benne -, és írás is, bár még nem tudom, hogy blog, vagy novella legyen... Még eldöntöm. :)

Addig  is, jó pihenést, sok sikert a sulihoz, és ne hagyjátok itt a blogot végleg, mert NEM ZÁROM BE! :) 

Ölel, Sam. :)

8 megjegyzés:

  1. Neked is jó pihenést addig :D Már vároom de nagyon!!

    VálaszTörlés
  2. Nekünk a diagnosztikus- és kompetencia mérés miatt a legtöbb felmérést már letudtuk, nálunk tavaly volt hajrá. Sok sikert a dopgozatokhoz, és nagyon várom, hogy újra beinduljon a blog!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, nálunk nem foglalkoznak ezzel. :/ Amúgy örülök, hogy várod, én is, legalább annyira! :)

      Törlés
  3. Ajjj az még későn lesz! :-( :-( :-( :-$ :-! :-[ :-\ :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, épp ezért igyekszem majd a sztorival! :)

      Törlés
  4. Drága Sam!
    A blogomon egyéb dolgok mellett, ajánlókat szoktam készíteni, amihez interjút is szoktam csatolni az íróval. Egy idege (na jó, az elejétől fogva) nyomon követem a történetedet, ami nagyon megfogott. Arra gondoltam, hogy veled is készítenék egy ilyet, ha lenne hozzá kedved. :)
    Ha szívesen benne lennél, akkor a blogomon (http://agathahestya.blogspot.hu/) el tudsz érni chat-ben vagy levélben! :)
    Hajrá az év végi tevékenységekben és jó pihenést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Agatha!
      Nagyon szívesen részt vennék ebben, jó ötlet, és vonzza az olvasókat, amikből minden blogger tudja, sosem lehet elég. :D Mindenképpen írni fogok, minél előbb! :)
      És köszönöm, neked is jó pihenést! :)

      Ölel, Sam. :)

      Törlés